Kinderopvang Zonnekinderen

Dit is Zonnekinderen

Zonnekinderen staat voor zorgzaamheid, huiselijkheid, veiligheid en plezier. Maar we zijn nóg meer dan dat! Onze pijlers (Sport, Cultuur, Natuur, Multimedia en Wereldwijs) laten zien wie wij zijn. Een bijzonder aanbod, waar we met zijn allen echt voor gaan en waar we trots op zijn. We kijken naar en gaan mee met de behoeften van ouders, van kinderen en van onszelf. We zijn vooruitstrevend en willen uniek zijn, inspirerend voor anderen. Kansen grijpen we en risico’s nemen we. Dan vallen we ook wel eens, maar opstaan doen we altijd! We blijven ontwikkelen en doen wat wij zeggen.

Een toonaangevende middelgrote kinderopvangorganisatie die zowel kinderopvang, peuteropvang als buitenschoolse opvang aanbiedt, met bijna 50 locaties in de Liemers, Lingewaard en de Achterhoek.

Altijd prettig werken in de Cloud bij Tweeweg IT

Oprecht en eerlijk adviseren aan de voorkant, verdiepen in wat het beste past bij de gebruikers, kwaliteit en goede ondersteuning bieden, gecombineerd met flexibele overeenkomsten die passen bij de behoeften van Zonnekinderen. Allemaal ingrediënten om te komen tot een langdurige prettige samenwerking. Met werken in de Cloud heeft Zonnekinderen gekozen voor een eenduidige werkomgeving. Alle ruim 80 kantoormedewerkers, teamleiders en pedagogisch medewerkers van 50 locaties werken dagelijks in hun private Cloud omgeving. Deze bestaat uit de volledig Managed Cloud desktops, Helpdesk en Support en Managed Services zoals Backup, WIFI en natuurlijk de volledige Security. Alles gericht op gemakkelijk en veilig werken op kantoor en op alle locaties. IT als ondersteuning voor de primaire bedrijfsprocessen, want daar gaat het uiteindelijk om.

Meer weten over de samenwerking van Tweeweg IT met Zonnekinderen? Neem dan gerust even contact op met Bart Ockerse (088 – 180 88 00). Een referentiegesprek met Zonnekinderen is altijd mogelijk!

Ga terug