Legitiem B.V.

Dit is Legitiem

Legitiem richt zich volledig op de uitvoering van controles en inventarisaties waarbij systematisch gegevens worden verzameld  die van belang zijn voor gemeentelijke heffingen en basisregistraties als de BRP, BAG en WOZ. Voorbeelden daarvan zijn controle honden-, toeristen-, reclame- en precariobelasting of kwaliteitscontroles in het kader van de Basisregistratie Personen.

Legitiem was op zoek naar een nieuwe IT partner die de rol van betrouwbare adviseur zou kunnen gaan vervullen. Daarnaast wilden zij onderzoeken of het mogelijk was hun huidige IT omgeving volledig naar de Cloud te brengen. Een online zoektocht bracht hen bij de iam365 website van Tweeweg IT. Dat voelde gelijk goed voor Legitiem.

De overgang naar een volledige Online Werkplek verliep soepel en eenvoudig dankzij de vakkundige ondersteuning door Jelle, Ronald en hun collega’s.

Samenwerking met Tweeweg IT

Na de eerste kennismaking zijn er verschillende gesprekken geweest tussen Legitiem en onze Cloud Specialisten om de werkwijze van Legitiem en hun wensen in kaart te brengen. Daarnaast hebben we een inventarisatie uitgevoerd om tot een passende oplossing te komen. Omdat de samenwerking met Tweeweg IT samenviel met de verhuizing van Legitiem naar Duiven, hebben we in hun nieuwe kantoor  volledige netwerkinventarisatie uitgevoerd en advies gegeven m.b.t. verbindingen en Managed WiFi.

Vanwege de eenvoud waarmee de diverse applicaties beschikbaar kunnen worden gemaakt voor de medewerkers, het gemak waarmee rechten kunnen worden toegewezen en het eenvoudig kunnen delen van gegevens, heeft Legitiem gekozen voor de iam365 Online Werkplek. De kracht van Office 365 gecombineerd met de eenvoud van onze iam365 desktop.

Na een bijzonder geslaagde projectoplevering, kijken we nu uit naar een lange en succesvolle samenwerking!

 

Ga terug