EW Facility Services

Bij EW Facility Services zetten wij alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Elke dag opnieuw. Ons marktleiderschap in de hotelbranche staat daarbij garant voor duurzame, innovatieve concepten. Deze zetten wij op basis van een strategisch partnerschap in bij opdrachtgevers op zoek naar Hospitality, Operational excellence en Flexibilisering.

Dit maakt EW Facility Services bijzonder

Ruim 4200 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor het creëren van een ultieme beleving. Dit doen wij door altijd een glimlach achter te laten, dagelijks meer dan 11.600 kamers perfect voor te bereiden voor nieuwe hotelgasten, duizenden kantoormedewerkers te begroeten, tientallen bloemetjes op het water te zetten en door vooral met opgeheven hoofd en een tevreden gevoel de dag af te sluiten.

Nauwe samenwerking met Tweeweg IT

EW Facility Services werkt al jarenlang naar volle tevredenheid nauw samen met Tweeweg IT.  De wederzijdse directe communicatie en persoonlijke benadering zorgen voor een langdurig prettige samenwerking. Gericht op kwaliteit, meedenken en flexibiliteit.

De volledige IT omgeving is uitbesteed aan Tweeweg IT en de bijna 400 kantoormedewerkers werken dagelijks in hun private Cloud omgeving. Deze bestaan uit Cloud werkplekken, Cloud Servers, Managed Services zoals Backup, Uitwijk en Disaster Recovery en natuurlijk de volledige Security. Continu spreken we samen over de veranderende organisatie en hoe we IT kunnen optimaliseren om dit te blijven ondersteunen. De uitbesteding van IT diensten zorgt er voor dat EW hun focus kan behouden op hun unieke bedrijfsprocessen en zo kan werken aan de ondernemingsdoelen. En wij denken daar graag in mee!

Meer weten over de samenwerking van Tweeweg IT met EW Facility Services? Neem dan gerust even contact op met Bart Ockerse (088 – 180 88 00). Een referentiegesprek met EW Facility Services is altijd mogelijk!

Ga terug