Veeam Backup & Replication
Veeam Backup & Replication is tegenwoordig marktleider in backup oplossingen voor virtuele en fysieke systemen. Met name de snelheid, het beheergemak en de doeltreffende restore mogelijkheden hebben dit product zo populair gemaakt. In combinatie met Cloud Backup is het inrichten van een 3-2-1 Backup strategie eenvoudig geworden. Wat betekent de 3-2-1 methodiek? 3 kopieën van je data op 2 verschillende datasystemen (naast je SAN ook op een NAS bijvoorbeeld), waarvan 1 offsite of in de Cloud.

Veeam One Monitoring
Veeam One geeft je inzicht in het gebruik van je virtuele servers met Real Time Monitoring. Met een druk op de knop rapportages van je omgeving en krijg voorspellend gedrag van je systemen met Capacity planning. Wil je liever Business Views of Configuration Assessments? Zit er allemaal in. Wist je dat Veeam One onderdeel is van de Veeam Essentials en Veeam Availibility Suites? Koop slim in en krijg dit product gratis bij de Veeam Essentials bundels (zie voor voorwaarden Veeamshop.nl!

Veeamshop.nl
Via Veeamshop.nl verkopen wij de Veeam producten aan eindgebruikers in de Benelux. Heb je advies nodig welke licentie het beste bij je past, hulp nodig bij de inrichting of storage advies voor de beste performance? Neem dan contact op met onze Veeam specialisten Tom, Robin of Bart.

 

© Tweeweg IT - 2019

Design door Moooi Makers & realisatie door Another Concept