Contact: 0313 - 419 551

Krijgt u nog steeds eerlijk advies?

Flexibiliteit en kwaliteit komen samen
Wij willen u graag laten zien hoe samenwerken met een ICT partner ook anders kan. We praten niet over techniek of hoe goed we zijn, maar wie we zijn en hoe we werken. Samen kijken wat het beste bij u past. We denken mee, geven eerlijk advies en komen afspraken na. Wij bieden niet alleen een hoge kwaliteit maar ook enorm veel flexibiliteit. Dat maakt ons anders. Lees meer...

Tweeweg IT in top 3 beste Veeam partners van NL

Op 15 maart jl. zijn de Veeam Partner Awards uitgereikt. We zijn enorm trots dat we opnieuw tot de top drie van maar liefs 900 partners behoren. Tweeweg IT is genomineerd voor zowel de Beste MKB Partner als de Customer Choice Award. Lees meer...

Vacatures

Tweeweg IT is jaar op jaar een groeiend bedrijf met veel trouwe en tevreden klanten, maar jaarlijks ook diverse nieuwe klanten. Daarom willen wij ons huidige team verder versterken en zijn per direct op zoek naar de volgende functies:
- Consultant / System Engineer
- Support Engineer
- Stage / Leerplek IT beheerder
 

Security Event 2016: Ransomware

Ransomware staat dit jaar centraal tijdens ons jaarlijkse relatie-event op 3 november a.s. In een aantrekkelijk middagvullend programma, vanaf 12:30 uur, informeren we je over ransomware en vertellen we wat je kunt doen om de kans om slachtoffer te worden van ransomware te minimaliseren.

Na afloop van de presentaties zullen we aan een aantal leuke (outdoor) activiteiten deelnemen die volledig in het teken van security staan. 
Meer informatie en aanmelden

Tot 10x snellere storage

Pernixdata FVP is een softwareoplossing die zorgt dat  alle lees- en schrijfacties op shared storage op een slimme manier gecachet worden op flash storage (geheugen, SSD, of Fusion PCIe Flash). Hierdoor wordt de latency van de shared storage verlaagd, verbetert de performance en gebruikerservaring. Neem contact met ons op voor meer informatie of een Demo.

HP Partner - 2014.jpg
partner-veeam.png
Citrix- small - dark gray.jpg
partner-microsoft.png
partner-kaseya.png
partner-vmware.png
pernix-logo-gray.jpg
sonicwall-gray.png
trendmicro-logo-gray-45.jpg

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Industrielaan 16B
6951 KG Dieren 

Tel. Algemeen: 0313 - 419 551
Tel. Helpdesk:  0313 - 450 780
info@tweewegit.nl
helpdesk@tweewegit.nl